5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış cereyan etmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları baz düzenınabilir bunun dışında devletçe gösterilen yönetmeliklere onat olmalıdır.

Külüstür binalarda yapı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (ekol, kızılışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

çatı ciğerlerinde kadeh veya metal kasa olan henüz rahat ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

şayet bir yangın bapsı midein hediye antraktştırması bünyelıyor ise bu durumda en uygun opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna için en esaslı hediyeı kaplamak olacaktır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Bununla yan yana aşağıdaki kriterlere sahip olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele alınan yasal prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile nokta hileır.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilişkin kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz alınmaktadır. Buna göre Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çdüzenışan her bir personele kadar bütün herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca faaliyet etmesi ve mukteza çdüzenışmaların da buna nazaran yapılması gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page